Έμφράξεις σύνθετης ρητίνης

Όψεις και εμφράξεις σύνθετης ρητίνης

Για να διατηρήσετε την μακροβιότητα και την άριστη αισθητική απόδοση των  ρητινών σε βάθος χρόνου, χρειάζεται να τηρείτε κάποιους κανόνες :

1. Βουρτσίζετε με μαλακή οδοντόβουρτσα τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα. Χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα, κατά προτίμηση πριν από τον βραδινό σας ύπνο.

2. Όπως συμβαίνει και με τα φυσικά σας δόντια, οι συγκολλούμενες αποκαταστάσεις σας, μπορεί να αποκτήσουν χρωστικές. Για τον λόγο αυτό προσπαθείστε να ελαχιστοποιήσετε τη χρήση τσιγάρου, κόκκινου κρασιού, καφέ, τσαγιού, χαμομηλιού, σάλτσας σόγιας, χυμών γκρέιπφρουτ, βατόμουρου, παντζαριών. Ο καθημερινός καθαρισμός των δοντιών σας, συνήθως αφαιρεί τις χρωστικές ουσίες.

3. Αποφύγετε ή διακόψτε συνήθειες όπως : άνοιγμα συσκευασιών με τα δόντια, δάγκωμα νυχιών, στυλού, καρφίτσας, πίπας, μάσημα πάγου. Αποφύγετε το άμεσο δάγκωμα σε παϊδάκια, κόκαλα, παξιμάδια, παστέλια, καρύδια ή άλλους σκληρούς ξηρούς καρπούς. Επίσης, το δάγκωμα τροφών όπως μήλα, καλαμπόκι, καρότα μπορεί να ασκήσουν επιπρόσθετες τάσεις και να οδηγήσουν σε συχνές επιδιορθώσεις.

4. Αν παρατηρηθούν μικροσπασίματα ή μεγαλύτερης έκτασης κατάγματα η όψη ρητίνης μπορεί να επιδιορθωθεί με το ίδιο υλικό.

5.Η χρονική διάρκεια της συγκόλλησης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Είναι όπως όταν αγοράζετε καινούργια λάστιχα. Το πόσο θα διαρκέσουν, εξαρτάται από την ποιότητα του ελαστικού, την επιφάνεια του οδοστρώματος, τον τρόπο που οδηγείτε και του πόσα χιλιόμετρα διανύετε κάθε χρόνο. Κατά τον ίδιο τρόπο, η μακροβιότητα των όψεων σας, εξαρτάται από τις συνήθειες σας και πόσο μεγάλες τάσεις αναπτύσσονται στα πρόσθια δόντια σας.

Παλαιό Φάληρο

Αγ.Αλεξάνδρου και Αφροδίτης 39, 17561

Τηλέφωνο

212-1045867

Ώρες λειτουργίας

Δευ - Παρ: 8:00 - 17:00

Email

marppetridou@gmail.com
Μετάβαση στο περιεχόμενο